nästa veckas utmaning

Det har ju inte varit någon utmaning denna veckan vilket har varit lite tråkigt. Nu har jag bestämt mig för att utmana er alla i nästa vecka. Jag har den perfekta utmaningen men eftersom det bara är lördag så tänkte jag hålla lite hysch hysch för spänningens skull. ;)

Titta in igen imorgon eftermiddag/kväll så ska jag avslöja nästa veckas kraftansträngning. Hoppas ni antar den!
Idag har jag kämpat mig igenom 25 minuter på motionscykeln som står här och samlar damm mest. Jag tycker verkligen att det är tråkigt med att cykla inomhus och att inte komma nånstans hur mycket jag än trampar. Men eftersom det inte hinns med någon riktig promenad eller simmning idag så var det bättre än inget.

Idag blir det nämligen bara trevligheter. Shopping med en vän på dagen och bio på kvällen. Det var så längesen jag gjorde något kul och jag ser mycket fram emot dagen. Det är ju inte bara kroppen som ska må bra och vara glad utan också jag som finns inuti. :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Ah! blir spännande o se om man törs haka på ;)

2008-04-05 @ 12:28:54
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: ina

Jag vill verkligen veta vad det är för utmaning, du gjorde mig nyfiken förut. Dumma dig :P Förresten - IDAG SKA VI LEKA HELA DAGEN :D

2008-04-05 @ 14:48:09
URL: http://ordbajseri.wordpress.com
Postat av: Ida

Hmm.. jag vet att det kan se konstigt ut om man använder vissa versioner av explorer. Min mamma ser min blogg också så, men ingen annan har påpekat det. Jag har än så länge inte gett mig in på att försöka fixa det. Men jag ska försöka göra det, för det är ju inte så kul om vissa ser den så :(

2008-04-05 @ 18:14:30
URL: http://hittaida.blogg.se
Postat av: emmy

verkligen nyfiken på att se vad du har för utmaning i tankarna! kanske man vågar haka på! :)
Trevlig helg!

2008-04-05 @ 19:13:18
URL: http://mems.blogg.se
Postat av: Minus

Jag vill bli utmanad!!
Jag älskar min motionscykel! Så enkelt och smidigt.Tar ingen tid att ta sig dit och hem för att få motion och jag kan lyssna på hög musik i rätt takt eller lyssna på ljudbok. Funderar på att ställa dit en bärbar dator på en byrå brevid så kan jag trampa och kolla på film samtidigt. Dessutom så älskar jag att se hur kilometrarna och kcal blir fler och fler ju mer jag trampar.

Ha en trevlig lördagskväll.
/Minus

2008-04-05 @ 20:47:34
URL: http://minus.wordpress.com
Postat av: sandra

oh vad spännande,jag vill veta nu! :D

2008-04-05 @ 21:16:56
URL: http://karvinen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0