blandad kompott

Först och främst vill jag börja med att tacka den underbara människan Johanna, igen. Idag fick jag post och i ett kuvert låg dvd'n med Blossom som jag skrev om innan. Visst är det roligare att få ett vanligt brev med adressen skriven med någon annans handstil? Jag blev väldigt glad och slet upp kuvertet även om jag visste vad som fanns i, tyvärr har jag inte haft tid att testa den än men det kommer. :)

Sen har jag funderat lite på det här med uppdatering. Jag har sett att jag har fått lite nya prenumeranter på bloggkoll vilket gör mig väldigt glad. Jag startade den här bloggen för min egen skull och tänkte inte alls att någon direkt skulle läsa den. Men nu har jag en trogen skara på några tiotal, ibland upp mot hundra om dagen. Jag är dålig på att uppdatera, dels för bristen på motivation och för att jag inte lagar så mycket mat själv längre vilket gör att det inte är lika mycket recept.

Men nu undrar jag, vill ni ha lite mer uppdateringar som kanske är lite mer spridda områden? Fortfarande som har med mig och min viktresa, hälsa och mat att göra eller är ni nöjda med det ni får just nu? För även om det är för min egen skull jag främst bloggar om det så har jag också fått så väldigt många fina kommenterar om att jag inspirerar och det känns underbart, obeskrivligt. Jag vill gärna göra både er och mig nöjda. Så snälla säg vad ni tycker. :)

Kommentarer
Postat av: anna

du får med nöje uppdatera mera, brukar kika in hos dig nån gång om dagen. du verkar vara en målmedveten tjej och jag tror att du kommer att lyckas med dina mål. Extra roligt när man klickar in på din sida när lägger in recept, mer i den stilen skulle vara roligt. varma hälsningar

2008-05-28 @ 20:04:38
Postat av: Johanna

Det var så lite så med DVD'n, var bara så glad att jag äntligen kom ihåg att köpa kuvert och frimärken:) Sen kan jag också säga att jag tycker om att läsa din blogg oavsett om det är ett recept, om din träning eller ett allmänt "vad-har-hänt-idag". Ett "kvitto" på att jag gillar din blogg är ju att jag erbjöd/skickade dig DVD'n! Hade nog kanske inte varit så givmild om jag tyckte bloggen inte tilltalade mig! Kram

2008-05-28 @ 21:10:45
URL: http://jojons.blogg.se/
Postat av: emma

Ja, du får gärna skriva mer. Bara kul att läsa :)

2008-05-29 @ 09:12:09
URL: http://emmaconstance.webblogg.se/
Postat av: Wånkan

Det viktiga är att du skriver det du känner att du vill skriva om så det känns äkta!

Sen vad det står spelar ingen roll för som läsare kan man välja att läsa det eller inte = )



Fortsätt kämpa på tjejen!

2008-05-29 @ 10:38:29
URL: http://wankan.blogspot.com/
Postat av: Viktat

Uppdatera med det du känner! Det är kul att läsa oavsett, behöver inte alltid vara recept osv för det är ju så mycket som pågår i livet.

2008-05-29 @ 10:47:23
URL: http://viktat.blogspot.com
Postat av: Coyntha

Hej! Jag skulle vilja jättegärna att du skriver. Det viktigaste är att du skriver det du vill och känner. Att skriva om din viktresa, hälsa och mat är inspirerande för oss som vill oxå gå ner i vikt.



Kram!

2008-05-29 @ 12:39:11
URL: http://coyntha.wordpress.com/
Postat av: Coyntha

Hej! Jag skulle vilja jättegärna att du skriver. Det viktigaste är att du skriver det du vill och känner. Att skriva om din viktresa, hälsa och mat är inspirerande för oss som vill oxå gå ner i vikt.



Kram!

2008-05-29 @ 12:39:23
URL: http://coyntha.wordpress.com/
Postat av: Karoline

det går aldrig att blogga för mycket!

2008-05-29 @ 14:13:56
URL: http://karoline3.blogspot.com
Postat av: Karin

jag vill veta allt..aaaalllt..hehe..=) näe men skriv det du känner att du behöver skriva om oavsett om det har med viktnedgången eller inte att göra, jag läser i alla fall..=)

2008-05-29 @ 17:27:04
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, skriv om det du känner för. Tycker det är kul med viktbloggar, men också kul när det handlar om lite annat också! Dagbok liksom :)

2008-05-30 @ 18:16:19
URL: http://twentysomething.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0