vilket väder vi har!

Solen verkligen steker och det är såå härligt! Idag har jag och en vän varit nere på torget och köpt frukt och grönsaker för 135 kronor. Imorgon ska vi nämligen träffas tre tjejer och ha maratonrace av serien Heroes som vi alla älskar. Istället för det "vanliga" (godis) så bestämde vi därför att ha grönsaker, dipp och frukt att smaska på.

Så vi var ner till fruktochgrönsakshuset och det bästa med det hela var att det fanns små tallrikar vid nästan varje frukt med provsmakning så idag har jag smakat massa olika meloner och andra konstiga saker. Vi kom ut med galiamelon, något som hette tigermelon, några röd/orangea frukter som såg ut som tomater, vindruvor, nektariner, morötter, blomkål och så köpte vi något spännande. Vid disken fanns det bars av nötter som var rostade i honung typ. Olika nötter och vi köpte två olika och smakade på. Cashew och hasselnötter och det var nog det godaste jag har smakat på evigheter! Kanske inte jättenyttigt men ändå bättre än vanligt godis och honung är ju bättre sötma än socker. Sen sköljde vi ner det med en ny (tror jag, har inte sett den innan iaf) smak från Loka, den smakade grönt te och vit persika. Rekommenderas!

Tänkte bara lägga upp en dagsfärsk bild på mig själv, mest för att visa att jag inte är likblek längre. Så skönt med solens strålar! Imorgon bär det av till havet och antagligen årets första dopp! Har ni badat ute än?

Kommentarer
Postat av: ullis

Du är SÅ söt :o)

Jag tror inte du varit likblek någonsin, så det så.

Åhh vad gott det låter.

Här ikväll ska vi ha picknick på ballis med några kompisar, jag har precis gjort iordning baguetter med ost, skinka, gurka, tomat och sallad och så har jag gjort iordning en bunke med bananskivor och jordgubbar. GOTT GOTT GOTT!



Hmm vad är det för smak från Loka tro? Jag blev sugen i alla fall så du har verkligen en förmåga att uttrycka dig stumpan ;o)

PUSS!

2008-05-30 @ 19:56:56
URL: http://itsnowornever.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!



Jag tycker det är inspirerande att läsa om din resa! Jag har precis startat en egen blogg för att pusha mig lite extra att komma igång med min viktminskning på 20 kg (det är så mkt att det är svettigt bara att skriva det!).Den finns på http://pajaktefterennyvikt.blogspot.com och jag hoppas verkligen jag kan redogöra för något annat än en svag viktuppgång vilket jag ju är mest van vid.. Har du upplevt att bloggen hjälpt dig?



Kram, Sofia

2008-05-30 @ 19:59:18
URL: http://pajaktefterennyvikt.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Gud vad mysigt och gott det lät. Nya LOKA-smakerna är riktigt goda. Somrigt och fräscht. Hoppas ni får det kul i morgon. Kram!

2008-05-30 @ 21:10:40
URL: http://jojons.blogg.se/
Postat av: Karin

tack för din kommentar sötnöt =) skulle behöva bättra på brännan själv..man bländar ju folk..hehe..=)

2008-05-30 @ 22:29:21
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Nenny

Mmm vad smaskigt det lät med all frukten! Hoppas ni får en skön dag!

=)

2008-05-31 @ 11:28:16
URL: http://nenny.bloggagratis.se/
Postat av: Veronica

Hej hej!



Vilken härlig blogg du har, jag la till en länk till dig från min blogg, hoppas det är ok, annars får du hojta till så tar jag bort den :)



Ha det bäst!

2008-05-31 @ 23:35:54
URL: http://mindreavmig.blogg.se/
Postat av: Nathalie

vilken fin blogg du har ! Jätte kul å läsa å inspiraras :) Lycka till ! Kika gärna in i min blogg, bloggar också om hälsa å vikt + mitt privata liv.



Keep walking tjejen!

2008-06-01 @ 20:50:22
URL: http://mascaran.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hej! Hittade just din blogg via bloggkoll och tycker den verkar jättetrevlig :)

Dessutom är du jättesöt!

2008-06-09 @ 17:22:38
URL: http://blubbiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0