Coleslaw med kyckling och champinjoner


Det här blev dagens middag, gott som attans. Det var första gången jag vågade mig på att göra coleslaw för jag har alltid trott att jag inte tycker om det. Vitkål är inte gott, morötter är inte gott men så åt jag coleslaw av misstag en gång under lunchen med en vän. Jag tyckte om det.

Kryddburkens recept på coleslaw har därför lockat under lång tid och nu blev det av. Gottigt och riktigt bra tillbehör som mättar länge och mycket.

Kryddade kycklingfileer och stekte gyllenbruna och tillsist stekte jag också lite skivade färska champinjoner. Bara för att jag är besatt av spenat just nu fick den också en plats på tallriken. Fint med färgen också. :)

Kommentarer
Postat av: Think Thin

Ska göra det, får se om jag vågar lägga upp dom ;)

2009-08-10 @ 23:27:50
URL: http://thinkthin.blogg.se/
Postat av: <---

Hej

Maten lät hur god som helst. Hoppas att det smakade lite gott. Tror att jag ska testa det i morgon. Måste bara hitta på något annat till min sambo som inte äter Coleslaw.



Tänk om jag med kunde sätta fart på dagen redan vid åtta på morgonen. Tror att det är över ett halvårsedan som jag gick upp tidigare än 9 utan att vara tvungen.

2009-08-11 @ 01:58:40
URL: http://smalbloggen.blogspot.com/
Postat av: Mysan

Det såg gott ut :)

2009-08-11 @ 09:18:20
URL: http://myafsolhem.blogg.se/
Postat av: L + 100 kg

Svar: Det hoppas jag med:)

Jo det är det ju..men jag är sjukt jäkla sämst på att dricka vatten:p haha.



Maten ser förresten jättegod ut!:)

2009-08-11 @ 11:01:08
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag kanske ska prova coleslaw någon gång. :) Jag blev ju nästan sugen nu när du skriver om det.



Ja trotsåldern är rätt intressant. Robin var också trotsig i den åldern som din syster är i nu. Det är på ett annat sätt eftersom de inte kan uttrycka sig på samma sätt men det är klart att det är intensivt det också. Tack och lov så fick jag kontrollen då och jag tror att det gör att det blir lättare längre fram. Jag trodde det i alla fall. Just nu är han inne i en hemsk period men det går bättre och bättre tycker jag ändå faktiskt. Man kan prata med han på ett annat sätt och försöka att lösa saker och ting mycket lättare. Han kommer komma ur den här perioden också, hoppas det går fort bara. :)



Det där med att äta långsamt är verkligen något jag måste lära mig ordentligt känner jag. Ofta så bara kastar jag i mig det jag äter (förmodligen för att jag är så hungrig när jag väl äter) och sen är jag klar. Det känns som att man hinner inte med att känna efter om man blev mätt eller vad som hände och ofta äter man ännu mer för kroppen hinner liksom inte med riktigt. Det är ju egentligen skitdumt så jag ska försöka att lära mig att äta mycket långsammare så kanske det känns lite bättre. Det ska bli ett av mina mål, lära mig äta mer långsamt. :)



Ja jag mätte mig inte igår så det får bli idag. Sjukt pinsamt. Jag ska klistra igen pappret också så att jag inte kan hålla på och tjuvkika en massa. Eller så någon annan får se. Ve och fasa. Fy fan va hemskt. Nog för att folk kan se att jag är tjock men de behöver inte veta exakta siffror kan jag tycka. Inte just nu i alla fall. När jag klarat bedriften att bli av med 50 cm mage så kanske...



Något jag också ska försöka med nu är att hålla mig undan ifrån cola och sånt. Det gör mig sjukt uppblåst. Jag brukar dricka zero men jag blir så uppblåst så jag ser gravid ut och det är inget kul alls. Jag ska försöka att bara dricka vatten ett tag. Kanske något annat under helgen när jag ändå fuskar på kvällen med godis eller nått. Men nä allra helst hålla mig undan.



Tack för att jag får skriva av mig bland dina kommentarer. Det här gör saken mycket lättare för mig måste jag säga. Någon att prata med någon att skriva av sig för. Det blir långt men det är skönt. :)

2009-08-11 @ 11:48:02
URL: http://lusth.blogspot.com
Postat av: Fröken Viktig

Smaskigt :)



sv: jo visst är cambridge soppor/mjölkdrinkar. Jag har tidigare testat nutrilett och kunde inte få i mig dem. Sen fick jag tips om CB och kan med handen på hjärtat säga att de är goda :) De varma sopporna brukar jag iof krydda med lite curry och annat så att de får lite mer smak. I övrigt så har jag mest hållit mig till kakao/mint då den slår alla soppor med hästlängder. Jag skulle inte kunna hålla mig till detta någon längre tid, mitt rekord är 6 veckor och då gick jag bara ner 6 kilo. Denna gång har det gått mkt bättre. Så vi får se, jag kanske kör på längre än mina 8 dagar - men då blir det nog med ett mål mat om dagen! Motionerar jag så mycket som jag gör nu så kan det vara bra och gott med lite riktigt föda i magen :) (sorry för mitt långa inlägg =) Ha en fin dag.

2009-08-11 @ 15:46:07
URL: http://www.frokenviktig.com
Postat av: Fia

Jag mätte mig och la in vikt och mått så att jag kan göra om det i slutet av Oktober/början till November. Det var inte fullt så hemskt som jag trodde och jag hade till och med blivit smalare under brösten än jag var innan. Tio cm smalare till och med. Det är mycket. Höften var ungefär som jag var när jag började att viktväkta för två år sen. Men inte fullt lika stor. Nu hoppas jag bara att jag kommer märka skillnad när jag mäter igen. Ja och vågen också då såklart. Men det är klart att måtten är det viktigaste av allt faktiskt. Det är ju det man kan se liksom, som andra kan se.



Maten idag har faktiskt gått ganska så bra. Jag har ätit som jag borde. Kastade dock i mig hälften av maten innan jag insåg att jag borde ta det lugnt och då gjorde jag det istället och det gick ganska bra tycker jag. Nu ska jag försöka dricka lite mer vatten idag och så ska jag se till att äta något bra ikväll. Vad exakt det blir vet jag dock inte, vi har typ ingen mat hemma alls egentligen så det blir till att komma på och handla hem något sen. Hoppas det inte blir för sent bara. Man vill ju inte äta ihjäl sig som man brukar göra. :)



Nu ska jag dock göra mat till Robin och hans kompis. Får se vad det blir.



2009-08-11 @ 17:27:21
URL: http://lusth.blogspot.com
Postat av: Belebrian

Jag tycker vanligtvis inte heller om vitkål, men det är himla gott i soppa! Min nya favoritsoppa är en jättenkel, billig och nyttig vitkålssoppa med kummin och krasse. =)

Kram

2009-08-11 @ 18:08:20
URL: http://belebrian.blogg.se/
Postat av: Emmas Form

Ser ju supergott ut. Måste handla hem lite spenat jag med!

2009-08-13 @ 14:22:56
URL: http://http:/emmasform.blogg.se
Postat av: Po

Har alltid haft dåliga associationer till ordet "coleslaw"... Men det där såg ju riktigt smaskigt ut, kanske ska prova på det själv!

2009-08-14 @ 12:02:41
URL: http://www.mermuskler.se
Postat av: Nathalie

Mums va gott det där ser ut :D

2009-08-25 @ 13:17:31
URL: http://nat0.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0