vecka 4

F***N vad lätt det är att vandra uppåt på vågen istället för neråt!! Man får verkligen tänka på precis allt man stoppar i sig och exakt på varenda minut man rör på sig för att lyckas med att gå ner i vikt. Men om man plötsligt väljer att inte röra på sig under en vecka, att äta vitt bröd istället för mörkt och låta ångesten få sina burkar cola så har man plötsligt ökat 1.4 kilo i vikt. Mycket mer än så har jag inte ätit annorlunda. Det är lika förundrande som att ens hem blir stökigt igen innan man ens har hunnit lägga ner golvmoppen efter flera timmars städande. Som min naturlärares ord - det är naturens lag efter den ursprungliga miljön. Eller något.

Vikt: 86.8 ( +1.4 kg || - 1.7 kg sen 29 juni )
BMI:  32.7 ( - 0.8 sen 29 juni )

Men det gör mig förbannad och det är en bra känsla. Den här veckan har jag och Jenny ingått en överenskommelse, den är lite svår för mig att klara av men jag gör det bästa jag kan. Vi har nämligen blivit partners in crime och ska "tillsammans" gå ut en runda varje morgon halv åtta. Det är tiden som är jobbig för mig, jag har en sån där svårt-att-sova och drömma-mardrömmar-period för tillfället vilket gör att halv åtta är väldigt tidigt för mig. Hon jobbar så hon måste ju gå upp på morgonen, jag sitter bara hemma om dagarna vilket betyder att jag får mer tid att fördriva. Men idag gick bättre än igår och imorgon kommer att gå bättre än idag. :)

Dessutom har jag kommit över en kopia av Zumba Fitness som jag såg på tvshop häromveckan. Tycker att det verkar superkul och det verkar verkligen vara ett kanonsätt att röra på sig. Jag menar, all rörelse är ju motion på något sätt. :)

Kommentarer
Postat av: therese

Ja men gud, visst är det lätt att det går uppåt. Men sååå mycket hade du inte gått upp ändå =)Åhh dans, värsta kul!

2009-07-28 @ 09:08:13
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: Johanna

Om du skaffar ett jobb, så skaffar du också rutiner i ditt liv. och då är det lättare att gå ner i vikt. det är jättesvårt att hålla vad man äter om man är hemma hela dagarna

2009-07-28 @ 10:16:46
Postat av: Fia

Själv har jag startat nu och försöker medvetet äta ordentligt. Jag vägde 86,3 igår. Åt väl som jag borde ungefär fast jag åt lite för mycket jordnötter på kvällen. Blev så rubbat sugen så jag kunde inte låta bli. Hur fasen gör man då liksom?

2009-07-28 @ 13:52:27
URL: http://lusth.blogspot.com
Postat av: livetoday

ANNIS. 1,4 kg går du snart ner, promise you.HAHA ja nu är det lika..GRYMT att du va ute idag! :D imorgon, då jeklar, då smäller det.

2009-07-28 @ 18:46:19
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Emmas Form

Zumba är jättekul :)

2009-07-28 @ 20:45:18
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: I våran lilla vrå

ta nya tag... de där pluset jobbar du lätt bort.. skickar över en spark i baken och en pepp-kram.

Vet hur jobbigt de e, hur mycket man än kämpar så verkar det som om kroppen inte vill gå ner i vikt.. Dumma kropp!!!Passar väll på att säga att jag har ny bloggdesign. Har dock haft problem med den, eller har... Alla kan inte se hela bloggen. Väldigt många som inte kan se min header. Så säg till om du är en av dom?! kram

2009-07-29 @ 09:14:35
URL: http://cettciliasklotter.blogg.se/
Postat av: <---

Hej

Vilken trevlig överenskommelse ni har gjort, du och Jenny. Det är alltis lättare om man bestämmer att man ska röra på sig tillsammans med någon annan. Hoppas att det kommer bli lättare med morgonen framöver. Kroppen vänker ju sig snabbt.Det där med att man går upp av ingenting känner jag igen. har just varit med om det. Känns inte det minsta kul.Du får berätta hur Zumba ddansen fugerade. Är så nyfiken.

Ha det bäst

2009-07-29 @ 10:57:12
URL: http://smalbloggen.blogspot.com/
Postat av: Yohanna

hejsan följer din blogg lite titt som tätt :)

Tycker att du är jätte duktig! :)

Fortsätt med de du gör :) jag håller tummarna :) kram

2009-07-29 @ 19:31:50
URL: http://yohannasliv.blogg.se/
Postat av: Caroline

Första gången ja kikar in på din blogg. Jag är imponerad o taggad. Välskriven blogg o peppande. Kommer fortsätta läsa då även ja behöver all peppande ja kan få. Du är jätteduktig. Du fixar detta, det tvivlar ja inte en sekund på! lyckospark

2009-07-30 @ 13:56:46
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Yohanna

hehe ja visst e de ;P hehe

2009-07-30 @ 17:33:20
URL: http://yohannasliv.blogg.se/
Postat av: <---

hejsan

hade det bara varit 4 veckor semester hada jag inte brytt mig så mycket. Men jag har 8 veckor denna sommaren. men det kommer säker att gå bra i alla fall.Ska bli kul att höra om zumba sen

2009-07-30 @ 18:34:35
URL: http://smalbloggen.blogspot.com/
Postat av: CHRISTINE

Hej.

Kom in på din blogg av en slump.

Och när jag läser det du skrivit så känner jag igen mig själv i sakerna du säger.Jag har själv hållt på och försökt gått ner i vikt så länge jag kan minnas. Jag går ner och sen upp igen. Men nu har jag gett mig fan på att jag ska klara det här.

Det som du skrivit i ett annat inlägg,Osäkerheten för att träffa killar, det är riktigt jobbigt.Men din blogg är super intressant och jag kommer tillbaka .Lycka till.

Kram

2009-07-31 @ 02:37:23
URL: http://livetsomchristine.blogg.se/
Postat av: livetoday

annnnnis du är underbar!!!

jag vill jättegärna att du ska göra den!! :D

vi snackar mer om det..hihi KRAM

2009-07-31 @ 08:22:14
URL: http://livetoday.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0