Bloggtips.


Vad är Stayfit.nu?

Stayfit.nu är Sveriges nya tränings & hälsoblogg. Projektet Stayfit.nu startades i Januari 2010. Här kan du läsa och lära dig och inspireras av allt du kan tänka dig inom hälsa, träning, kost och livsstil. Att ta vara på livet och vårda både sitt yttre- liksom inre har aldrig legat bättre i tiden. Vi lever i ett stressat samhälle och därför är det viktigt att lära sig att hitta en balans i vardagen och ta hand om sig själv.

Stayfit.nu ska fungera som ett stöd för dig samt hjälpa dig att finna motivationen att komma igång med din träning. Stayfit.nu erbjuder också mer privata tjänster så som personlig rådgivning, till en viss mån.

Vem är personen bakom Stayfit.nu?
Personen bakom Stayfit.nu heter Jennie och är en frispråkig, orädd, utåtriktad, energisk och genuin person, vilket gör henne till en karismatisk förebild för dagens unga kvinnor. Hon älskar träning, hälsa och kost och delar med sig av en hel del inspirerande tips och exempel på hur du kan gå tillväga för att må bra och finna din målvikt!

Jennie är för tillfället i en ny fas i sitt liv, där hon vill sadla om till en knivskarp affärskvinna, men en rad nya projekt. Stayfit.nu är en av dessa där hon delar med sig av sin kunskap och sina livserfarenheter inom området hälsa. 

Följ Stayfit.nu på bloglovin.
Klicka på knappen nedan!


Kommentarer
Postat av: Benita

Ska genast kolla in där!

Postat av: Lotta

Tack så jättemycket! Precis vad jag behöver! Vill ocskå säga att jag gillar din blogg!

Lotta

2010-06-30 @ 17:16:16
URL: http://www.viktinfo.wordpress.com
Postat av: Matilda

Skitsnygg sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-05-07 @ 12:25:26
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0