långsamt, långsamt

Jag måste byta fokus om jag ska klara det här. Jag får sån otrolig fetingångest när jag faller för frestelsen och på något sätt måste jag kunna fokusera på det positiva. Så jag ska vända om lite allt eftersom.

En promenad om dagen ska jag klara, det är nummer ett.
När jag har lyckats få det till en rutin så kan jag lägga till något annat. Jag kommer äta så mycket nyttigt jag kan, men jag måste öva mig på det där med ångesten.
Mitt mål är ju inte bara att gå ner i vikt, utan att må bra. Och det inre räknas precis lika mycket som det yttre. Det är ingen ide att köra på på ett sätt som ger mig mer psykisk ohälsa än innan. Så nu börjar jag om på ett nytt sätt.

Denna veckan har varit okej, det är ju bara tredje dagen iof. Frukostarna har jag lyckats bra med - ägg och proteiner.
Måndagen blev ändring i planerna och vi var i shoppingcentret. Det blev hamburgare på Max. Det var då jag insåg att jag måste fokusera på det jag gör bra, istället för det jag gör dåligt.
Igår åt jag inget onyttigt men jag åt bara vid två tillfällen. Sambo lagade mat, baconvirad kycklingfile och ugnsrostade grönsaker.

Nu ska jag ta kraft och gå ut och gå.
Heja mig! Heja mig!

jag ska, jag ska!

Fick en ganska hård kommentar om att ta av offerkoftan och sluta klaga, se framåt och göra något åt mitt liv istället för att ge upp. Ja, det låter ju ganska sunt om det vore som så att det var på det sättet. Vissa saker har löst sig, jag är tillbaka med sambon och vi ska försöka lösa sådant som kanske bara var missförstånd. Jag måste bara hitta ett jobb så jag kan dra in lite pengar så kommer balansen i mitt liv genast bli lite bättre.

Det har varit en kaotisk tid och det jag menade med att jag har gett upp var inte för alltid.
Jag gav upp just då för alla tidpunkter är inte de rätta tidpunkterna. Jag ska absolut ta upp kampen igen men inte samtidigt som jag måste kämpa för att allt annat ska gå ihop.
Trots att jag inte har ätit gi-vänligt så har jag varit ute på många och långa promenader, vilket ändå är något som jag ser som mycket positivt för att vara mig. Jag har inte gått ner i vikt, men inte heller upp. Så det känns väldigt bra.

Denna veckan blir det inte att komma igång med maten men motion ska förhoppningsvis stå kvar på listan över att-göra. Nästa vecka... ja då jävlar!

RSS 2.0