Ge mig mat!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men jag vill inte ha mer glass och nyponsoppa nu! Jag har inte ätit riktig mat sen fredags, lördagen var mest slarv men av någon anledning hann jag inte med middag. Söndagen - magsjuk och sen i måndags har jag haft halsfluss eller något. Jag kan inte svälja och jag vågar inte ens tänka tanken att äta något kompakt och hårt. Men jag längtar efter mat. Kött, massor med kött. Jag tror det är min kropp som säger ifrån vad jag behöver för att fungera. För jag tror inte att glass, nyponsoppa, vita tekakor och te är tillräckligt för att ge min kropp näring. :P

Men nu tänker vi positivt. Jag tränar på Sportlife i en ort här i kommunen, man måste ta bussen dit och det tar mellan 10 och 30 minuter beroende på vilken buss man tar. Att anpassa sin träning med bussar sätter faktiskt hinder för motivationen ibland, det blir så mycket komplicerat när det tar sån tid och man måste planera på ett helt annat sätt. Men nu ska det öppna en ny anläggning här i min ort, förstår ni vad det gör för mig? Alla de dagarna som jag längtar till gymmet men helt enkelt inte orkar engagera mig att ta bussen kan jag helt enkelt bara slänga ihop väskan, ta på mig ytterkläder och dra dit. :) Sen att det lär dröja några månader spelar ingen roll, den som väntar på något gott. :)

Solen motiverar mig.

Nu har jag varit borta länge igen. Förlåt. Det har varit mycket med allt och jag har dessutom blivit sjuk igen. Att det aldrig ska ge sig. Men det är bara att rida ut stormen och hoppas på bättre tider. Man märker ju så tydligt att vi går mot bättre, ljusare och förhoppningsvis varmare väder. Igår var jag vid havet och promenerade i över 2 timmar. Givetvis med kameran i handen och det blev en hel del fina bilder.

Vi hade sommarställe här när jag var liten.

Vägde mig imorse men står still på samma vikt som sist. Det gör mig inget, som sagt - att stå still är bättre än att gå upp i vikt. :) Jag känner mig väldigt motiverad till att komma igång men just nu är det sjukdom som hindrar mig. Men solen motiverar mig och snart flyger jag fram. :)

För att svara på frågor från förra inlägget. Kursen heter Kemi i maten och är en lokal kurs i just min kommun på komvux. Så det är inget speciellt program jag läser utan bara en individuell kurs för att få slutbetyg med gymnasiekompetens. :)

RSS 2.0