Ett avsked.

Som ni har märkt så har jag inte skrivit något på ett bra tag. För längesedan pratade jag med Jenny om press, dåligt samvete, ångest och krav från mig själv som kommer från denna bloggen. Som ni vet har jag börjat om gång på gång och jag har gång på gång halkat av min väg mot "smal". Jenny är så himla smart och världens bästa lyssnare så hon fick mig att förstå att den här bloggen kanske är ett passerat kapitel.

För att detta inte skulle bli ännu ett snabbt beslut som sedan skulle ångras så tog jag min lilla tid på mig att tänka, fundera och testa på. Imorgon har jag levt en fjärdedels bit på vägen mot hundra år gammal - jag fyller 25 år. Med detta säger jag också hej då till den här bloggen för alltid. Jag kommer inte skriva mer här.

Mina värderingar och tankar har förändrats sen jag startade den här bloggen. Jag vill fortsätta skriva men jag vill inte längre vara en viktbloggare. Jag vill skriva om min hälsa och med det menar jag att jag vill skriva om vad som gör mig ledsen och hur det känns inuti, vad som gör mig glad och hur det känns men fortfarande även ha med vikten på ett hörn. Jag vill skriva om mat och lägga upp recept som jag har gjort men jag vill vara mer än bara en viktbloggare. Jag vill vara Anna som skriver om hur det är att vara tjock, deprimerad men ibland glad och som försöker ta sig upp från botten till livet som det ska vara.

Så jag ber er, ni som vill fortsätta läsa om mig ur ett större perspektiv och med mer ärlighet - ni får gärna följa med mig. Men ni som tror att jag kommer fortsätta att skriva om att vikt är hälsa, ni tror fel. Hälsa är så mycket mer än att bli smal. Hälsa är att hitta en balans mellan lycka, glädje, bra mat osv och sorg, tårar och att få äta precis vad som helst nångång då och då utan att ha ångest för det. Hälsa är att hitta sättet som man kan leva på för resten av livet och må bra.

http://wianna.blogg.se

bloglovin
RSS 2.0