dålig uppdatering

Alltså det snurrar verkligen i hela mitt liv. Ena dagen känns allt bra och det börjar kännas stabilt i både sinne och själ samt i det verkliga livet. Plötsligt vänds allt upp och ner igen. Fan vad jobbigt det är och jag vill inte bara klaga och klaga, vilket det känns som att jag gör.

Simmningen häromdagen gick utmärkt. Simmade samma sträcka på en kvart kortare tid och nästan utan pauser. Det kändes suveränt och det avslutades med en sallad i badhusets cafeteria. Halva tallriken var fylld med vit pasta trots att det var en räksallad och jag var inte lockad att äta varken pastan eller brödet bredvid. En stor prestation för att vara jag.

Förutom det har det varit någon slags promenad varje dag. Är ute med lillasyster i vagnen ibland vilket gör stor skillnad. Man får arbeta mer för att ta sig framåt. Det brukar bli så att dagarna blir rätt stillsittande framför datorn så promenader gör gott. Jag vill så gärna träffa nya vänner och speciellt såna man kan kämpa tillsammans med. En chansning nu men det finns inte någon runt om Göteborg som vill ta en promenad i slottskogen nåndag? Binda lite nya kontakter och bara få lite motivation tillsammans?Update: Jag gick en promenad på lite under 1 mil med lillasyster förut. Jag gick inte vidare snabbt, men inte heller långsamt. Det tog 1 timma och 58 minuter men då blev jag stoppade av en gammal bekant i säkert 15 minuter. Känns skönt att ha fått sol i ansiktet och motion i benen. Min syster är mitt liv just nu. :)

Kommentarer
Postat av: mikK

Härlig blogg, ska följas! :) och med tanke på din titel, ja det är klart du kan. Viljestyrka och en metod som passar dig så ska du se att det går bra! :)

2008-03-20 @ 11:02:36
URL: http://IQfisk.blogg.se
Postat av: emmy

Hade jag haft lite närmre till slottsskogen så... men bor i andra änden av vårt land, kalmar närmare bestämt så jag hejjar på via nätet ist! Den ende jag tar med mig när jag ska ut och gå är hunden! =) Lycka till nu under påskhelgen, själv är jag helt inriktad på att hålla mig till 70% choklad och ägg!! Man kan ju alltid försöka! =) Kram

2008-03-20 @ 14:22:27
URL: http://mems.blogg.se
Postat av: Kattis

Bor i Göteborg gör jag och skulle gärna träffas för promenad och motivation! Problemet är att jag är aningens folskygg ._.

2008-03-20 @ 14:23:13
URL: http://luva.webblogg.se
Postat av: jannaa

jo då än så länge har jag klarat mig finnemang top tip ;) vart utan godis sen nyår. O min mamma va så taskig så hon satte in ett godispåskägg i mitt rumidag , fast hon vet att jag inte äter det :(

2008-03-20 @ 16:49:36
URL: http://jannaas.blogg.se
Postat av: jannaa

ja men gu om man gett sig in i leken får man leken tåla eller hur ;)

2008-03-20 @ 16:58:17
URL: http://jannaas.blogg.se
Postat av: emmy

haha.. ja det är verkligen synd att inte chokladägg är okej. det BORDE ju egentligen vara det!! haha! Nu ska slänga mig på min svarta fara (cykel) och dra till mina goda vänner för ett glas rött! Ha en underbar skärtorsdagskväll! Kram

2008-03-20 @ 19:09:14
URL: http://mems.blogg.se
Postat av: Malin

låter härligt med sån lång promenad :) ja älskar promenader på morgonen med sol ute :)... kolal gärna in min vikt kamp imin blogg :)

2008-03-20 @ 21:26:28
URL: http://lightinmysoul.blogg.se
Postat av: Kattis

Är jag dum? Jag hittar inte din mail någonstans så kan inte lägga till dig på msn... lägg till mig!
tickyeah@hotmail.com

2008-03-20 @ 21:31:33
URL: http://luva.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0