måndagsprotokoll

Protokoll och protokoll, kanske inte riktigt. Jag har varit orolig för idag, trodde absolut att jag inte hade gått ner så mycket eftersom jag smygvägde mig lite i typ torsdags. Det hade inte hänt så mycket då. Är det bara jag som är besatt av vågen? Den står där varje morgon när man gör sina morgonbestyr och det är så lätt att bara ställa sig på den och se vad domen blir. Jag försöker att inte väga mig för det blir mer spännande med en gång i veckan.

Hur som helst. Här kommer dagens resultat:

Vikt: 92.5 ( - 1.2 kg, totalt 2.8 kg )
BMI: 34.8 ( totalt - 1.0 )

Wiie! Grattis till mig! Jag åt faktiskt kladdkaka hos min kompis igår, hon är mästare på det och jag kunde inte låta bli. Vi satt och kollade på film och var ruskigt sockersugna båda två men vi pausade faktiskt och gick på en lång och tuff promenad i backar och kyla innan vi åter igen satte oss med var sin bit av himlens gudomlighet.
Det var en utmaning för mig för vi har inte så mycket backar här där jag bor och dessutom är min vän säkert 10 cm längre än mig och går väldigt mycket fortare än mig.

Kommentarer
Postat av: miss xl

Kul med resultat på vågen. Jag tjuvägde mig nångång i början men nu har jag slutat med det så det blir bara på måndagmorgon. Fast det blev ingen vägning idag... det vågar jag inte... :)

2008-03-24 @ 12:06:09
URL: http://xl.webblogg.se
Postat av: Studentmamman

Bf är 20/8 så det är ganska lång tid kvar.

2008-03-24 @ 12:10:59
URL: http://studentmamman.webblogg.se
Postat av: Malin

Ohh kul du gått ner :-) Jag ska väga mig i morgon för jag fuskade lie i helgen med någon enstaka godis bit som du kanske läst :-) Ha en bra dag! Kram

2008-03-24 @ 12:46:48
URL: http://lightinmysoul.blogg.se
Postat av: Wånkan

Grattis tjejen!

2008-03-25 @ 08:12:11
URL: http://wankan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0