Anna vs. Socker : 4-0

Igår var ytterligare en prövning för lilla mig och jag får nästan en utanför-kroppen-känsla när jag tänker på att jag faktiskt stod emot ytterligare en gång. Eller egentligen två gånger. Jag, mormor och min moster var och hälsade på min äldsta lillebror som bor i hus med sin tjej 15 mil härifrån. Mormor hade tagit med sig sin underbara pepparkaka och bullar för fikat och min moster hade tagit med sig godis och jordnötter. Vi satt i brors enorma matsal och dofterna spred sig men jag hade räknat med det och tagit med mig en Persika/hallon-juice som jag drack. Det gick jättebra måste jag säga!

Jag hade däremot räknat lite fel med tidsplanen, jag åt frukost 2 timmar tidigare än de senaste dagarna och var därför hungrig tidigare. Dessutom blev utflykten längre än jag trodde eftersom moster och mormor skulle in i Alingsås och vela i affärer. Om Gekås är jobbigt så är det inget jämfört med ÖB. Det finns så mycket skit att plocka på sig där att man inte vet vart man ska titta. Dessutom har dom mitt absoluta favoritgodis där, chokladpraliner med irish whiskey inuti. Min moster kom på mig när jag stod och tittade på cola-burkarna, som är ännu ett beroende jag har skapat mig det sista året men låtit bli under denna veckan. Hon erbjöd sig att köpa åt mig och då blev jag så arg inom mig (eftersom jag var så hungrig och det var väldigt varmt så var stubinen rätt kort) att jag gick ut. Det var nog det bästa jag kunde gjort för av den anledningen klarade jag av att inte äta något socker igår heller. :D

Förutom det så utmanade jag min rädsla för hundar eftersom min bror har en enormt stor hund (den svartbruna som knappt syns) och hans kompis som var där hade en liten leonbergervalp (som bara vägde 65 kilo och var lika hög som upp till mina höfter)! Dock är de båda väldigt snälla djur men väldigt lekfulla och jag höll mig mest så långt bort som möjligt från dom, tacka vet jag zoom på kameran. ;)

4 hela dagar/dygn utan socker och ytterligare en dag på gång, yay!

(jag tänker dock på socker hela tiden men ska inte är som tur är starkare än vill ha)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Va duktig du är :)



Tack för ditt tips förresten! =)

2009-08-07 @ 14:14:18
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Elise

Sommeren er alt for vanskelig så jeg har gitt opp. I stedet for å gå rundt å ha dårlig samvittighet for all den treningen jeg ikke har gjort eller all den maten jeg har spist i sommer så skal jeg gjøre det godt til høsten. Har ikke hatt noen motivasjon i sommer heller og da fungerer det i hvertfall ikke for meg.



Det er store muligheter for at jeg kommer til å skrive om slankingen min til høsten ja. Det er i hvertfall planen, men det spørs om jeg tørr. Du er utrolig tøff som tørr å legge ut så personlige ting som vekt og BMI for hele verden å lese. Det som er vanskeligst for meg er at det er så mange jeg kjenner som leser bloggen. Enklere å dele slike ting med ukjente synes jeg. Så ja.. Vi får se om jeg er tøff nok:)



Og thumbs up for 4-0 til deg:D

Jeg heier på deg!

2009-08-07 @ 15:05:27
URL: http://www.engelise.blogg.no
Postat av: therese

Otroligt imponerad!

2009-08-07 @ 15:17:51
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: Fia

Du är ju jätteduktig. Jag vet hur svårt det är. Just nu sitter jag och dividerar med mig själv ifall vi ska åka iväg och köpa godis och köper vi inte godis vad är det för fredagsmys vi ska ha då?? Jag har funderingar på om jag ska tillåta mig något på kvällen på Fredag och Lördag. Inga andra dagar. Jag vet inte alls hur jag tänker om jag ska vara ärlig, om det bara är för att jag är så sjukligt sugen just nu (hungrig, borde äta) eller vad det nu kan vara.



Jag ska nog äta något och fundera över hur jag ska göra sen istället tror jag. Jag tror att det är bäst faktiskt. Inget blir bra när man tänker på hungrig mage.

2009-08-07 @ 16:54:53
URL: http://lusth.blogspot.com
Postat av: Jag klarar det

Åh, vad duktig du är! Jag blir nästan lite stolt :)



Och ja, det där med att träffa folk på Internet känner jag igen SÅ mycket. Du satte ord på mina känslor angående detta, och det kommer bli en del av ett inlägg jag filar lite på. Och tack så mycket för komplimangen :) Ska följa din blogg på Bloglovin' from now on.

2009-08-07 @ 17:36:42
URL: http://jagklarardet.blogg.se/
Postat av: livetoday

DU ÄR SÅ SJUUUUKT GRYM ANNA.

just nu behöver jag prata med dig!!

2009-08-07 @ 17:57:12
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Malin

Åh vad duktig du är! Ett stort grattis till dig! DU klarar det här!



Vad jobbigt att vara så hundrädd. Det var jag med förut efter att sett min hund bli biten när jag var liten (dumt att gå emellan två hundar som bråkas när man är så liten). Nu är jag dock knappt alls hundrädd och har en egen (tokig) hund :)

2009-08-07 @ 19:47:57
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: naughtyn

Heja, heja! Vad duktig du är som kämpar på trots frestelser! Sådan kämparglöd smittar dessutom av sig så jag är säker på att du peppar massor med dina inlägg =)



pepp-kramar

2009-08-07 @ 20:30:20
URL: http://naughtyn.blogg.se/
Postat av: Karoline

åhh, en dobbis! ( i bakgrunden väl?)

2009-08-07 @ 23:54:52
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: Melissa.. Ett liv där sanningen kommer fram.

Ja men det är okej att du strävar efter att må bra! Men om det gäller att gå ner i vikt för att kroppen ska se smal och fin ut, det behövs inte. Överviktiga kan vara så jävla fina satt det nt är sant :)(K)

2009-08-08 @ 00:23:49
URL: http://melleeh.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag ville bara berätta att jag stod emot att köpa godis idag. Jag åt maten och struntade fullständigt i godiset. Jätteskönt. Imorgon har jag dock bestämt att jag äter lite men bara lite. :)

2009-08-08 @ 00:59:47
URL: http://lusth.blogspot.com
Postat av: livetoday

hej min pingla! :D

du är bäst!

2009-08-08 @ 19:46:46
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Belebrian

Vad härligt med 4 dagar utan socker! Du gjorde helt rätt i att storma ut från affären, annars hade det nog varit svårare att stå emot! Bra kämpat tjejen!

KRam

2009-08-09 @ 17:46:09
URL: http://belebrian.blogg.se/
Postat av: <---

Hejsan



SV: Helgen har gått både upp och ner. Med mensen på besök är det svårt att hålla humöret uppe och motivationen för att inte äta massa nyttigt verkar ha tagit semester. Men det har blivit mycket promenader i och med stegtävligen som vi har. Så på så sätt så är det ju hur bra som helst.



Just nu väntar jag på att iprenen som jag just har tagit ska göra sitt så att jag kan ta mig en promenad till affären för att köpa grönsaker och lite dipp.



Hoppas att din helg har varit bra. Ta hand om dig

Ha det bäst

2009-08-09 @ 17:53:01
URL: http://smalbloggen.blogspot.com/
Postat av: emma

Hej! Jag håller på med viktväktarna och just nu har jag en ganska dålig period, förra sommaren var likadan.. På något sätt känns det svårast då. Och för att jag är och bor hos min pojkväns föräldrar, det är enklast hemma. :) Hur som helst ska jag snart åka hem och komma igång igen, börja se minus vecka efter vecka på vågen.. Och nu när jag läste lite här i din blogg måste jag säga att jag blev peppad, jag längtar faktiskt tills jag ska börja igen!



Fortsätt kämpa, jag ska lägga till dig på bloggkoll så jag kan få en spark i rumpan då och då när det behövs. :) Kram kram

2009-08-09 @ 17:56:48
URL: http://emmarosa.blogg.se/
Postat av: KeennaS

You go girl! =)

2009-08-09 @ 18:02:57
URL: http://keennas.blogg.se/
Postat av: Helena

BRA JOBBAT! :) Ett par dagar till och suget kommer att vara borta. Första veckan är oslagbart jobbigast, sen börjar man inse att socker bara är skräp och inget kroppen varken vill ha eller behöver. Följer dig med spänning...as usual.

Kram till dig!

2009-08-09 @ 22:40:13
URL: http://h-examino.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0