Ny lektion!

Såhär står det om läroboken:
"Varför finns det vatten i alla råvaror? Vilken kemi lär vi oss när vi gör majonnäs? Vad sker när en muskel blir kött och kött blir mat?
Kemi & Biologi i maten är en bok som kan hjälpa till att göra undervisningen i biologi och kemi roligare och mer vardagsanknuten. Den här boken vill stärka dessa ämnens ställning som praktiska ämnen och dessutom visa på samverkansmöjligheter med hemkunskap.
En väsentlig fråga som besvaras i boken är vilka kemiska och biologiska kunskaper vi måste ha för att förstå matlagning. Författaren går igenom basfödorna, vad som händer i kroppen när vi äter och vilka kemiska reaktioner som sätter fart när vi lagar mat."
Det verkar vara en rolig kurs :D
Spännande.
Jag håller med dig om att allt sånt där är jättebra att veta. Just nu är jag HELT inne på Skaldeman, han är bara helt suverän.
Det där lät riktigt intressant! Något som alla borde lära sig egentligen. Hoppas allt går bra med skolan och vardagen. Kram
Va kul! Det låter verkligen jätteintressant. Den som ändå hade så rolig kurslitteratur =P
Hej!
Jag skulle gärna komma i kontakt med dig angående ett förslag till din blogg. Maila mig gärna på [email protected] så berättar jag mer :)
Tack på förhand!
/Anton
vad är det du pluggar?
Det låter intressant, vad, var läser du?
ANNA!! :D
jag ser att det går neråt.
det är toppppeeeen :D:D:D kom igen!
Hej vännen! Intressant kurs du ska läsa, du måste skriva lite om den sedan. Nyfiken...
Kramar om dig
Vill tipsa dig om den nya gratis supersidan FREESTREET helt ny jättelätt att värva.
Du får presentkort från NELLY eller et SUPERPRESENTKORT där du själv kan välja butik.
Ta chansen helt gratis och jättelätt
http://www.freestreet.se/?r=135
Det skulle jag också vilja läsa, intressant!
Hoppas plugget går bra!
gillar din blogg :)
blir mycket motiverad till att börja träna och gå ner i vikt då jag ser dina före och efter bilder :)