Hälsovakten.

Är det någon som har någon erfarenhet av programmet hälsovakten?

Jag har ju använt giviktkolls staplar för att hålla koll på vad jag äter men det känns inte helt rätt eftersom det tar sån tid att lägga in allt plus att mycket saknas enligt mig. En kompis har nämnt Hälsovakten för mig tidigare men jag har inte gett det någon chans förrän nu. Jag har bara snabbtittat igenom det än så länge men är det någon som har någon egen åsikt om programmet?

Bild från halsovakten.se


Kommentarer
Postat av: Dessi

Jag har använt Hälsovakten från och till i 5-6 år nu. Jag tycker att det är bättre än GI-viktkoll. Det går snabbare att lägga in allt man ätit, och dessutom se hur man ligger till näringsmässigt i form av järn och andra mineraler och vitaminer.Hittar du Hälsovakten plus att ladda ner är det bäst. Just nu kör jag den på min PC och den billigaste varianten man kan köpa på nätet som internetversion. I den versionen kan man tyvärr inte se lika många staplar, men 400 kr/år är ju billigare än GIviktkoll :)

2010-02-01 @ 14:15:47
URL: http://www.dessi.se
Postat av: Thea

Jag använder mig av Hälsovakten och jag gillar den verkligen. Jag har inte något att jämföra med men jag gillar att man kan se, precis som dessi skriver, hur man ligger till näringsmässigt.Jag har Hälsovakten plus, ett år för 800 kr. För mig är det helt klart värt alla pengar.

Du kan prova den gratis i en vecka.

2010-02-01 @ 19:44:08
URL: http://theasutmaning.blogg.se/
Postat av: ~Sara~

Sv: Jaha, då förstår jag. =)

Själv försöker jag hålla mig ifrån kolhydrater så mycket som möjligt, har precis börjat skippa gröten, hihi.

Men den är väl bra ur vissa synpunkter, antar jag.

2010-02-02 @ 10:26:06
URL: http://mabranu.blogspot.com
Postat av: hellmom

Jag tycker att Hälsovakten är superbra. Man ser allt man får i sig och det är enkelt att se till att man får i sig alla vitaminer och mineraler, ett plus är också att man ser skillnad på mättat och omättat fett.Gi-viktkoll har jag aldrig använt så jag kan iofs inte jämföra.

2010-02-03 @ 15:28:54
URL: http://hellmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0