Godisalternativ

Jag hade ju tänkt att lägga upp det här igår men dagen blev så fullproppad av annat (ligga vid havet och sola, grilla och gräsklippning) så jag hann helt enkelt inte. När jag väl hade tid över var klockan halv tio eller något och jag var dödstrött, stupade i säng nån timme senare.

Men idag är det sju dagar utan socker. Ärligt talat har inget gått som jag har trott. Första dygnet trodde jag skulle kännas relativt lätt men det var ett helvete. Sen kommenterade många att de tre första dygnen var värst och sen ebbade det ut så då trodde jag på den fortsättningen men dag två var nästan lätt som en plätt och faktiskt dag tre och fyra också. Jag hade mina prövningar men klarade mig. Sen trodde jag att nu när det har gått en vecka så skulle det kännas ännu lättare men istället blir jag fortfarande djävulskt sötsugen varje eftermiddag och ända framåt kvällen. Men vad tusan.. efter 7 dagar kan jag inte sabba för mig själv, nu måste jag stå emot med hjälp av stoltheten!

Det här var mitt lördagsgodis i alla fall. Naturella cashewnötter. paranötter, mandel och russin. Istället för läsk tog jag helt enkelt iskallt kranvatten och la i frusna hallon vilket tillslut blir som en naturell hallonsaft och jättegott. :)

Jag har massa med inläggsideer på lager i mitt huvud, bland annat ska jag fixa en grillspecial med mina absoluta måsten till  grillningen med recept och bilder. Sen har jag samlat lite information om nötter och vilka som är bra för vad och vad de består av. Sen har jag lite tankar jag vill få ner också så förhoppningsvis blir det en del publicerat i framtiden. :)

Kommentarer
Postat av: Fia

Jag åt godis igår istället. Klämde i mig allt jag hade köpt nästan. Resten kastade jag. :) Vill inte att det ska ligga i skåpet så jag blir sugen.



Sonen är sju år gammal. Han har kommit i någon trots som är bland det värsta jag varit med om. Kanske för att nu faktiskt kan uttrycka sig bättre än när han var tre år gammal och hade en liknande period. Inte alls kul men jag tror att vi försöker att hitta sätt att hantera det här på så att han inte förföljer mig och slår mig en massa. Bättre att han sitter på sitt rum och är arg istället men när han är så arg så vill han bara provocera. Skitjobbigt. Hade han syskon så hade han förmodligen riktat sin ilska mot de istället men nu är han ensambarn och pappan bor inte med oss sen han var 18 månader ungefär. Lika med, jag får ta skiten..



Jag är rätt så nöjd med min helg faktiskt. Jag åt det godiset som jag hade tänkt och inget mer.



Idag mår jag dock skit. Yrslig, mår illa och känner mig allmänt ur form. Inte alls bra med andra ord. Men jag kan inte göra så mycket. Sonen har en kompis här och de tittar på tv just nu. Sambon är och tittar på cykel och ska handla. Han får nog göra maten också... Se på film och lägga sig tidigt ikväll. Gå upp och gå en promenad imorgon, hoppas att jag mår bättre då. Jag är nöjd med min vecka och kan säga att jag väger 85,2 nu så får vi se lite längre fram. Cm har jag inte hunnit med. Det får nog bli imorgon efter promenaden tänker jag så man har något att räkna på längre fram sen. Jag har för avsikt att fortsätta som jag gjort den här veckan ungefär i alla fall. :)

2009-08-09 @ 18:48:07
URL: http://lusth.blogspot.com
Postat av: Lomina

En hel vecka utan socker, fan vad bra! Jobba på!!! :)

2009-08-09 @ 18:54:33
URL: http://l0mina.blogg.se/
Postat av: - C H R I S T I N E !

Ja, självklart ska jag fortsätta med GI:n. Känner mig så mycket piggare och gladare & så ser man att det minskar på vågen hela tiden.

2009-08-09 @ 19:02:07
URL: http://livetsomchristine.blogg.se/
Postat av: Shindra - En ängel med dolda horn

Jag brukar även ha körsbärsomater som tilltugg/godis sen vill jag även tipsa om rostade soyabönor. Super gott o lite mer snacks känsla över det. :D

2009-08-09 @ 19:02:26
URL: http://xfjantx.blogg.se/
Postat av: Jag klarar det

Ser gott och nyttigt ut :)

2009-08-09 @ 19:29:18
URL: http://jagklarardet.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det ska bli spännande att läsa om =)

2009-08-09 @ 19:36:05
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: KeennaS

Jätteduktig du är tjejen!!! =)

Ser framemot dina tips! Kram

2009-08-09 @ 20:24:20
URL: http://keennas.blogg.se/
Postat av: mell

Ja men jag hejjar på dig =) du borde vara stolt, du är jätte söt =)

2009-08-09 @ 20:33:30
URL: http://melleeh.blogg.se/
Postat av: therese

ja, nu har jag fått i mig frukt på tåget och en god sallad till middag.

även tre bitar torkad papaya! =) =)

Så taggad inför morgondagen då jag ska ställa mig på vågen :D



Såg gott ut med nötter! Ska nog köpa hem lite =)

2009-08-09 @ 21:23:07
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: Emmas Form

Jag läste nånstans att det tar ungefär 10 dagar att släppa det värsta sockersuget. Så håll i så kommer du snart vara fri! :)

2009-08-09 @ 21:57:14
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Karoline

svar: men sibirien, det är väl hund(/djur)stranden? med andra ord den sämsta ä-holm har att erbjuda :P havsbadet är superschysst, ligger mellan råbocka och klitter. vattnet var okej, inte lika kallt som väntat men fortfarande kallt :P och där var bara några få brännmneter i vattenbrynet, annars var det klart och utan sjögräs och annat skit :D

2009-08-09 @ 21:58:14
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: smoothie

Så superbra att du har klarat detta så länge!! Jag vet att det inte är så lätt som man kan tro (om man inte har försökt)

Och jättebra tips detta med hallon i vatten! Detta måste jag prova, jag gillar ju hallonsaft annars men kan inte dricka den pga sockret.

Ha det gott =)

2009-08-09 @ 23:07:49
URL: http://blogg.smoothiesrecept.se
Postat av: <---

Hej

Tänkte tipsa om mitt bästa lördagsgodis. Jag brukar göra grönsaks stavar av gurka, morötter och paprika. Sen gör jag lite dipp till. Hur gott som helst.



Brukar även vara uppskattat av andra.

2009-08-10 @ 01:27:57
URL: http://smalbloggen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0