att äta ute

Vet ni hur svårt det är att hitta något att äta när man är i farten och inte har hunnit äta frukost hemma? Allt som finns är typ smörgåsar och det är ju egentligen inte alls särskilt nyttigt. Jag vill verkligen äta bra men de senaste dagarna och antagligen de närmaste dagarna som kommer har, och kommer, jag spenderat på sjukhuset med min bästa vän som ligger inne med sin dotter.

Alternativen är värdelösa och jag äter knappt något. :(

500 kronor


Jag och min vän hittar inte motivationen. Det är skitsvårt. Så nu har vi gjort en deal. Den som inte klarar sig ner till 75 kilo till hennes födelsedag i slutet på juni får betala 500 kronor till den andre. Det låter kanske som fel sätt att gå tillväga men på något sätt är det det som krävs. Vi har börjat skriva matdagbok och lovat varandra att vara brutalt ärliga om allt vi stoppar i oss.

Idag har gått riktigt bra. Tills nu ikväll. Jag bråkade med familjen och fick världens ångest. Innan jag visste ordet av det hade jag ätit upp lite av påskgodiset som jag ska ge bort i helgen. :(
Om ni vill kan ni kolla in matdagboken som jag ska skriva i men ha i åtanke att den egentligen bara är för mig och min vän. Men om ni är fler som håller koll på mig kanske jag hittar ännu mer motivation. :)

Sen tänkte jag fråga... kommer ni ihåg utmaningen jag hade förra våren (hah, såg nu när jag skulle hitta inlägget att det är exakt på året som jag startade den ;)), den där man skulle gå från stad till stad? Jag tänkte köra igång en sån igen fast bara om det är någon som är intresserad? Isf tänkte jag börja på måndag efter den "elaka" påsken så ni kan väl bara skriva nån rad om det skulle vara intressant så styr jag upp det i helgen isf. :)

Nu jävlar och så bjussar jag på min kom-igång-låt som jag har i mp3:n. Älskar introt!


RSS 2.0