Mina favoritfrukostar
Det var någon som undrade över hur många mål om dagen jag äter och vad jag äter för något. Jag tänkte därför att jag skulle fota lite och visa er under en tid framöver just vad det är jag äter.

Det här är de två frukostarna jag äter mest. Frökusar med ett tunt lager mildrökt kaviar och ett ägg på varje halva eller mild vaniljyoghurt med Finax müsli. Jag brukar inte alltid ha färsk frukt i (5 vindruvor & ½ banan) men mamma hade köpt hem massa frukt och eftersom jag ändå strax ska till gymmet så kan det vara bra med lite extra energi.

Varje dag dricker jag fun light Pomegranate Strawberry. Jag VET att det inte är det bästa med lightprodukter men jag tycker verkligen inte om vatten som det är. Dietisten sa ju till och med att det var mer än okej att dricka funlight så jag tänker inte hänga upp mig på det. Jag är glad att jag numera får i mig runt 2 liter vatten om dagen helt utan ansträngning.

Det här är alltså frukosten. Sen under dagen väntar lunch när jag kommer hem från träningen, middag lite senare i eftermiddag och ett kvällsmål vid sisådär 19-20. Så det blir minst 4 mål om dagen, ibland ett extra mellanmål om jag känner mig hungrig. Jag tycker det funkar jättebra. Sötsuget är inte alls vad det har varit och jag har kommit in i bra rutiner.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hejsan!

Har inte du någon mail eller nåt som man kan nå dig på? skulle vilja fråga några saker :)

2010-05-20 @ 11:10:58
URL: http://leverfordagenja.blogg.se/
Postat av: Marie

Vilka mumsiga frukostar!! :)

2010-05-20 @ 13:16:10
URL: http://www.sockergrynet.se/viktresan
Postat av: anonym

Är det du som har fotat? Isåfall är du väldigt duktig på att ta kort :)

2010-05-20 @ 17:13:58
URL: http://minkampmotvagen.blogg.se/
Postat av: Andrea

Hej!Just nu kan du vinna två burkar Diet Fuel som fungerar som måltidsersättning eller mellanmål vid viktnedgång och fettförbränning utan att förlora muskelmassa.Titta gärna in och var med och tävla! http://andreahansson.blogg.se/2010/may/utkast-maj-23-2010.html

2010-05-23 @ 11:29:30
URL: http://andreahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0