nu får det räcka!

Jag skäms över mig själv, jag har verkligen lusten och viljan den här gången att lyckas. Att gå ner i vikt och att må bra. Så varför åt jag då mat från McDonalds plus alldeles för mycket (chokladöverdraget-)naturgodis igår på bion?

Om jag ska vara ärlig så har jag knappt gått ner något de två sista veckorna. En annan anledning är att jag har ätit alldeles för lite bra mat. Jag har ätit frukost, middag och ibland mellanmål. Skärpning krävs!
Måttbandet visar ju på mindre och mindre men vågen står still. Jag mår inte bra av att veta att jag inte sköter mig bra. Jag som var så stolt ett tag.

Jag är dödstrött efter en lång och sen kväll igår men nu bär det av på den långa rundan i regnet innan frukost. Sen ska jag se om jag sätter på pilates-videon igen. Åh vad jag är trött men fan vad jag inte vill vara fet längre!

(glöm inte min utmaning som dyker upp senare idag...)

Kommentarer
Postat av: frida

jag säger bara, helt snällt -get a life!

2008-04-06 @ 09:56:37
URL: http://http://fridatankar.blogg.se/
Postat av: emmy

Kom ihåg att muskler väger beydligt mer än fett, så egentligen är måttbandet det bästa sättet att kolla om man sköter sig! Men jag förstår verkligen hur du känner, men kämpar på med sina jäkla morgonägg o länga promenader o så händer det nada. Det är bara att bita i och ta nya tag. Även stress påverkar vikten så man måste oxå försöka att tänka positivt är inte bli stressad om vågen står still några dagar! Du fixar detta!! Imon är det ny vecka o ny utmaning, vad det nu blir! ;-) Stor Kram!

2008-04-06 @ 10:59:11
URL: http://mems.blogg.se
Postat av: Fia

Tänkte, som Emmy oxå skrivit, ibland så visar vågen efteråt, att det typ kommer ett "ras". Att man står still vid en viss vikt.. Lycka till :)

Kram

2008-04-06 @ 18:53:08
URL: http://essequamvideri.blogg.se
Postat av: Emil

Just tjejer har en förmåga att stirra sig blinda på vågen. Detta är helt galet att göra då tjejer har en förmåga att stanna i vikt som föregående talare säger, under ett tag. Sedan kommer raset. Så håll ut, kämpa vidare och att äta nyttigt är inte särskilt svårt egentligen! Man måste bara lägga manken till att göra det till en vana!

2008-04-06 @ 20:25:03
URL: http://hempo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0