winsor pilates

En kompis har "tjatat" på mig det senaste (eller ja... frågat är väl ett bättre ord) om jag inte vill testa pilates. Jag har varit förälskad i friskis och svettis sen jag testade en gång för flera år sedan och har dissat alla andra träningssätt ända sen dess. Men nu har jag inte råd med F&S så visst, pilates it is!

Jag laddade ner de tre skivorna från winsor pilates i förra veckan men har inte tagit mig för att se vad det var. Förräns imorse. Dels för att jag är med i träningsutmaningen men också för att jag lever efter att man måste försöka allt för att lyckas innan man kan ge upp.

Hur som helst, jag satte på 20minuterspasset imorse när jag vaknade. La mig på golvet med den enkla lösningen av ett täcke som matta. Here we go tänkte jag.
Men oj! Inser inte människorna att vi normala är inte så viga som de på filmen? Min mage är ivägen för många av övningarna och vadå rulla upp och ner som en boll? Ja, om man kommer upp igen så är det ju kanon!

Jag vet inte vad jag blev mest arg och besviken på, pilates eller att jag är så stor och fet. Men jag tänker inte ge upp, jag tog mig igenom de 20 minutrarna och jag tänker fortsätta ta mig igenom det. Mitt mål är ju faktiskt att bli sådär smal och hälsosam så att jag också kan rulla upp och ner och komma upp utan att ta hjälp av händerna...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Well, det är ju mer ett hatiskt tale-sätt. ;p
Och första gången jag började banta så var det just så.
Men vi kan ju se att det inte fungerade.. hehe. Så ja det kanske är dags att slänga de uråldriga banta-ner-sig tankarna, och in med de nya friska livsstilarna. :)

jag vet att det låter ironiskt, men jag ska nog lyckas överbevisa mej själv där också..

Väldigt fin blogg du har föresten! Snygg.

Och nu tii Windsor pilates. Har du inte genomgången med Mari? Den tar en halvtimme och är mycket grundlig och man kan anpassa den efter sina förutsättningar, tycker jag iallafall. Plus att man verkligen känner när man gör rätt! Första gångerna kände jag inget och tänkte mest.. "detta var ju soft om jag ska bli smalare på detta.. hähä" Men när jag fick in tekniken är det riktigt brännande i musklerna!

Hoppas det går bra!

Postat av: Kattis

Men det är ju inte meningen att man ska kunna allt direkt! Man ska ju öva upp sina färdigheter :)
Om ett par försök tror jag det går mycket bättre och att du känner dig smidigare och vigare! Har själv inte testat, men tror absolut på min teori om att man måste övaöva!

Kanske ska tanka hem en sån jag med :)

Och så måste jag tillägga att din blogg... är så sinnessjukt snygg!

2008-03-26 @ 14:45:13
URL: http://luva.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0