bloggkoll

Jag vet inte hur många av er som känner till bloggkoll och dess funktioner. Det är min räddare i nöden iaf och utan den sidan vet jag inte om jag hade klarat att hålla mig uppdaterad i alla era bloggar. :)
Jag har blivit dålig på att uppdatera och jag vet inte ens om jag har samma besökare om dagarna men tänkte bara tips om att bloggkoll är iaf ett väldigt enkelt sätt att ha koll när jag har skrivit något nytt. Det är busenkelt och bara att lägga till mig genom att trycka på den lilla ikonen här under inlägget. Så kommer ni får en liten uppdatering varje gång jag har skrivit något nytt. :)

För övrigt har jag ätit 3 ägg till frukost, 20 gram av den gudomliga apelsinchokladen från Lindh (har ni inte smakat så måste ni göra det nu!), flygande jakob med massa sallad till middag och smakat på falafelbiffar för första gången idag. Det var godare än jag trodde faktiskt. Jag smygväger mig ju varje morgon helt enkelt för att jag inte kan låta bli och det går sakta men säkert neråt iaf. Jag är glad så länge det inte går upp. :) Har inte blivit någon direkt promenad men jag och en vän har strosat omkring häromkring nu hela eftermiddagen och suttit en stund i småbåtshamnen och snackat skit. Härligt i solskenet. :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Lindt gör väldigt gooood choklad - jag tror att det är dom som har chokladen med chili i - prova den! Beroendeframkallande... ;)



Och jag håller med, Bloggkoll är suveränt! :)

2008-05-22 @ 21:46:14
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Emelie

ja addade dig på bloggkoll för längesen. älskar den sidan!

2008-05-22 @ 22:53:02
URL: http://majmelajd.blogg.se/
Postat av: Lina

Svar: Jo, den med chili ÄR stark så man ska ju inte rekommendera den till någon som är lite känslig om man säger så... haha!

Men äter man lite så funkar den. :)



Jo, det finns ju såna där rutor man klickar i - men somliga klickar ju i "Förhållande/Partner"-rutan ändå, så att man ska tro att dom vill ha ett förhållande. :(

Min jakt efter pojkvän fortsätter! ;D

2008-05-23 @ 08:10:04
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: emma

Du är redan ditlagd ;)

2008-05-23 @ 17:52:05
URL: http://emmaconstance.webblogg.se/
Postat av: Ida

Läste detta samma dag som du skrev det, idag har jag testat chokladen och den är fantastisk! Tack för tipset!



//Ida

2008-06-11 @ 15:49:28
URL: http://fiisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0