vilken underbar timma

Idag åkte jag in till stan tidigt och träffade den där dejten åter igen. Vi åt frukost på subway, vilket kanske inte är så nyttigt men det var väldigt trevligt att sitta under ett parasoll mitt på Linnégatan i den underbara värmen. På tal om dejten så vet jag inte riktigt hur det blir, jag antar att vi trivs med varandra och sen får vi se vad tiden utvisar.

Vid 13 tog jag bussen mot simhallen där min trogna simpolare väntade. Eller ja.. hon är så mycket mer än så, mer en allt-i-allo-polare för hon finns alltid där och ljusar upp livet för mig. :) Vi var hur som helst riktigt duktiga idag. Från början var det typ vi två och 2 till som simmade, lamporna var släckta och ljuset som fanns var från solen på andra sidan av de enorma glasrutorna. Ur högtalarna strömmade musik från lugna favoriter och vi simmade bredvid varandra och pratade. Efter ett tag var vi själva i badhuset vilket är unikt men de flesta vill väl hellre vara ute än inne. En timma passerade. Vi simmade och det togs inga pauser alls! Såklart att man stannar till ibland när man vänder men ingen paus sådär för att vila.

Jag är helt mör i kroppen nu och fasar lite för morgondagens träningsvärk, trappan ned till nedervåningen brukar vara helvetisk dagen efter en simmardag. Men träningsvärk är skönt på samma gång. Imorgon är jag barnvakt hela förmiddagen och tänkte testa BlossomDvDn när hon sover middag. Hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Misha

Fy fan vad stark och modig du är!!! Att våga visa bilder på sig själv, det är verkligen otroligt modigt! Är impad, själv hade jag nog inte vågat göra det... Förresten, använder du gåstavar när du promenerar? Med såna bränner man tydligen 40% mer fett har jag hört...

2008-05-30 @ 02:04:15
URL: http://kanelbullen78.blogg.se/
Postat av: ullis

Grymt gumman!

Du är ju jätteduktig. Så, hade du träningsvärk idag eller?



PUSS på nosen!

2008-05-30 @ 18:03:08
URL: http://itsnowornever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0