första dagen på gymmet

Kampanjen som jag gick på (och la upp en bild på här under) var just bara en kampanj och egentligen inte alls så som man uppfattade den. Men det hindrade inte mig, idag var jag och min fina vän där och jag tecknade ett annat medlemskap (student guldkort med solarie och massage i priset) så nu är jag 322 kronor fattigare i månaden men förhoppningsvis får jag en bättre livskvalite, ett längre liv och en snyggare kropp.

Min vän gillar att köra hårt och jag vill köra i hennes fotspår, hon är precis den motivationen jag behöver för att få något gjort. Först 30 minuter i väldigt rask takt på löpbandet, sådär fort så man är ett uns ifrån att behöva jogga. Fortsättningsvis 30 minuter på cykeln i en medelhastighet av 28 km/h för att sedan börja med själva styrketräningen. Ryggmuskler, mage, triceps och biceps, rumpa och framsida samt baksida lår avverkades. Avslutningsvis blev det 5 minuter på roddmaskinen innan vi var så trötta och hungriga att vi begav oss in i omklädningsrummen.

Jag älskade det. Det var tufft och det var svettigt men så himla skönt. Jag har aldrig gillat gymmet innan men känner nu att det ska bli underbart att få spendera tid där och även på gruppträningarna. Jag är väldigt nyfiken på Body Combat eftersom jag förälskade mig i KiBoxen på friskis och svettis anläggning i Växjö. Body Balance ska jag absolut testa och egentligen nu när jag tittar på schemat så vill jag testa allt! Utom möjligtvis spinning och rpm för cykel på stället är inte min grej. Cykel ute däremot - ja tack!

Jag ser fram emot träningsvärken imorgon, känner redan av ryggen nu. :)

Kommentarer
Postat av: emmy

Härligt vilken entusiasm! Själv har jag lärt mig efter två gymkort på olika gym att det inte är min grej, promenader eller springturer däremot e min stil! förlåt om jag tjatar, men omelettmuffins, snälla ge mig receptet! =) Stor Kram

2008-10-22 @ 21:05:37
URL: http://smaljeans.blogg.se/
Postat av: lisen

jag har också precis börjat gå gym och det är fantastiskt kul! :D

2008-10-22 @ 21:08:14
URL: http://ienannandelhoslisen.blogg.se/
Postat av: Sara

Hade jag råd så skulle jag verkligen gilla det. Nu för stunden får jag njuta av promenader och egen styrka. JÄTTEKUL att du har sån entusiasm, keep it up!

2008-10-22 @ 21:11:57
Postat av: Cornelia

Åh vad duktig du är....

Jag skulle verkligen vilja ha din motivation när det gäller motionen.

Kram och pepp Cornelia

2008-10-22 @ 21:34:20
URL: http://www.mia-caramia.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag har tränat i många, många år och gått på samma gym i 5 år. För nån månad sen började jag gå på Body Combat och jag är helt såld, varför har jag inte gjort det tidigare? Det kommer nog att passa dig också, så roligt och bra musik, lite mer go i den! Fin blogg du har! Du är inspirerande! Ha en bra kväll!

2008-10-22 @ 21:48:41
URL: http://johannala.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nej jag tränar på föredetta SATS här, men som nu har bytt namn. Men jag tror att de klasserna är Les Mills klasser och då heter de ju samma sak vart man än kommer. Jätte roligt iallafall! Jag menar det jag skriver om dig så det är bara att sträcka på sig tjejen! Keep up the good work! Kram

2008-10-22 @ 21:56:14
URL: http://johannala.blogg.se/
Postat av: Veronica

ÅH VA DUKTIGT

2008-10-22 @ 22:20:23
URL: http://thundernia.blogg.se/
Postat av: camilla

Bra gjort!

Och träningsvärk det är bara så skönt ...hmm lät konstigt kanske men jag tycker dt är en härlig känsla :) Då vet man att man har gjort något bra.

Jag ska testa något nytt på söndag tjej-boxning,antar att det bara är för tjejer då ;) Vet att jag kört ett pas boxning innan och jag vart helt slut.Så jag hoppas att detta är något liknande.



Kram

2008-10-23 @ 08:05:26
URL: http://www.hallonpajen.wordpress.com
Postat av: Marie Hj.

Vad duktig du är som har tagit dig dit och faktiskt presterat något för din kropp! Jag hade önskat att jag oxå skulle få ut tummen i ändalyktan och sätta igång.

Kram och ha´en bra dag!

2008-10-23 @ 09:03:07
URL: http://batgirlsblogg.blogspot.com
Postat av: Karin

Snyggt jobbat! =) men spinning som är så rooligt..förutsatt att det är en bra ledare och bra musik..där kan du i alla fall räkna med svett, flås, adrenalinkickar och högt tempo..=)



kram

2008-10-23 @ 09:51:46
URL: http://litenbrun.blogg.se/hittabalans/
Postat av: Marre

gud vad härligt det låter :) har läst din blogg ett tag.. du ger verkligen inspiration! tack för det!!

2008-10-23 @ 12:18:30
URL: http://tjugofemkgmindre.blogg.se/
Postat av: Yvette

Jäklar vad duktig du är! 30 minuter på cykeln!? Fyfan så jobbigt. Jag klarar inte ens typ 8 minuter, haha.

2008-10-23 @ 14:39:38
URL: http://einzigartig.blogg.se/
Postat av: ullis

Härligt gumman!

Det där låter ju skitbra och såklart att det är värt varenda krona :o)

Body Combat är skitkul, det har jag varit mycket på.



HEJJA HEJJA dig!

KRAM

2008-10-26 @ 13:29:11
URL: http://itsnowornever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0