ratatouille

Det är en otroligt vacker maträtt med mycket färger och jag tycker att det var väldigt gott med en klick creme fraiche i, fast å andra sidan kan jag har creme fraiche till typ vad som helst. Det är en underbar ingrediens för man kan använda den i varm mat, som både varma och kalla såser, dipp, dressing, efterätter, har man lite vaniljsocker i är det jättegott till fruktsallad. Vad är bättre är något man kan ha till mycket? :)
Vilken ingrediens använder du ofta och till mycket?
Jag har total dille på en kryddblandning av färskfrysta örter som jag köpte för ett tag sedan. Den är kanongod till precis allting. Dipp, grytor, sås, på kött, på kyckling. Kanske inte i frukostflingorna, men det har jag faktiskt inte testat ännu ;d
Jag är också såld på crème fraîche!
Älskar det som kall sås till mat, speciellt grillat och fisk. Eller som dip... MUMS! :)
lägger du upp många recept o så..
jag har lite idetorka när det gäller mat :D
Jag användet ofta vilök i matlagningen eftersom jag tycker det är så gott och piffar upp smaken lite. ^__^
Den där ska testas..kanske i helgen!
Men du utesluter ju bara köttfärsen då, grädden har du i va?
Hur går det annars då?
Med motivationen o så?
Usch jag börjar ju bli förkyld..nu när jag kommit igång att gå så bra:/
VILL gå!! Men kan intejobbigt
Kram Kram
Åh det där såg så inbjudande gott ut att jag måste testa det någon dag. Hoppas att allt är bra med dig?!
jo, det ska bli jätte kul att få bli sminkad =)
TACK! Fick lite hjälp med sidan :P
Låter härligt att få komma iväg lite. Här är det bara bra. Men det har inte blivit speciellt mycket motion sen semestern började. Egentligen borde man ju vara ute och gå lite varje dag. Kanske får ta tag i det idag :) Tvinga med mig hela familjen så blir det lite roligare. Ha det fint.
sv: Haha, ja det tycker jag nog att man kan påstå! ^_^ Men vitlök är ju jättenyttigt också! :D
Jag åt också ratatouille idag, men en lite annorlunda variant som ska komma från indien.
Jag använder också väldigt mycket creme fraiche i min matlagning. När vi äter något torrare, tex fisk brukar jag alltid göra en egen "sås" på lite creme fraiche och diverse kryddor.
Grattis till senaste minuset förresten!
Jag är helt såld på keso :) Äter det på macka, till fruktsallad, i sallad, blandat med banan eller päron, till quornbiffar eller bara som det är. Jag skulle nog fasen kunna leva på keso!
Hej! Du har blivit nominerad till veckans blogg hos oss! Kram.
jag har faktiskt aldrig ätit ratatouille.... kanske ska prova nån gång?!
Jag använder vitlök nästan jämnt. Blir en del gräddfil (vet att de inte är så himlans bra... skäms) oxå.... kram och kämpa på
Om du byter ut creme fraishen mot lättkesella eller keso så är det jättebra, annars såg det riktigt gott ut!
Personligen använder jag mig typ jämt av vitlök och chili. Helt besatt av det typ!
gu va gott det ser ut stump! :D
Mmm. Creme fraishe slår Aldrig fel.
Någon som också är snuskigt gått är makaroner eller spagetti med Tre-Fyra stora skedar Turkisk Yogurt. Det är vi alltid i grekland! Smackens. + att man blir mätt snabbare på så vis.
Lycka till!
Gud vilken fin blogg du har :) du kanske tycker detsamma om min? ska vi följa varandra på bloglovin isåfall? :)