Anna och kylan.


mobilkameran.

Jag är inte den som vanligtvis klagar på att det är kallt. Jag är snarare den som klagar på att det är för varmt på sommaren. Jag gillar båda värme och kyla men om jag måste välja mellan jättekallt och jättevarmt så fryser jag hellre än svettas.

Nu har det varit svinkallt i flera veckor. Jag minns inte ens när det började. Jag har älskat det. Jag älskar att gå promenaderna på vita vägar med snödrivor längs kanterna, träd som glittrar vart man än ser och kinderna som blir rödrosiga i vinden. Men. Jag önskar att det kunde blir liite varmare nu. Kanske bara runt 1-2 minus så att inte snön smälter. Men graderna runt 10 minus. Det är för kallt!

Jag vill gå ut och jag kommer gå ut, men det är inte särskilt lockande längre. Jag har gått upp såpass mycket i vikt att mina vinterkläder sitter avsevärt mycket mer sämre än förra året, när jag dessutom måste ha extrakläder på mig under så känner jag mig som en stoppad korv. Jag hatar det. :(

Kommentarer
Postat av: Fia

Mysigt ute men ärligt när jag försökte få på mig termobyxorna så gick det inte alls. Jag är så tjock att jag inte får upp de över benen. Förra vintern kunde jag dra på mig de utan problem. Nu går de inte över mina fläskiga lår. Det verkar dock ha gått rätt bra. Sen jag körde igång så har jag gått ner 3 kilo. Jag väger inte längre 90,8 om man säger så. :) Jätteskönt.Hoppas att det går bra för dig också.

2010-01-14 @ 12:02:17
URL: http://lusth.org
Postat av: Thea

Jag har lite problem med kylan, inte snön den älskar jag. Högst 6 minus, då ska jag inte klaga. Annars älskar jag alla våra årstider, mest hösten :)

2010-01-14 @ 12:10:51
URL: http://theasutmaning.blogg.se/
Postat av: cecilia

du är inte ensam om att inte passa i vinterkläderna. Jag har oxå gått upp från förra vintern till denna. håller med - blä.pepp-kram

2010-01-15 @ 11:31:00
URL: http://cettcilias.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej! Jajamen, jag var på hemtex och fyndade :P haha!

2010-01-16 @ 10:18:05
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Elin - Min viktblogg

Hej!

Fin blogg. Kul att läsa om andra som också håller på och försöka gå ned i vikt.. Jag har precis börjat min viktresa.. Känner mig enormt peppad faktiskt :)

2010-01-16 @ 17:38:35
URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/
Postat av: Emmas Form - träning, kost & vikt

hihi och jag som tyckte det blev VARMT när det blev -10 grader :D svinkallt för mig är typ -25. Men man är ju helt enkelt van vid olika temp :) Men jag har helst runt 5-7 minusgrader. Då är det lagom tycker jag!

2010-01-17 @ 18:10:35
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: emelie

joooo jag är också en sån som inte har några vinterkläder som passar. så jag köpte nya. i storlek xl. det kändes riktigt jobbigt och jag vet ärligt talat inte om jag kommer att använda dom igen. känner mig sååååå enormt obekväm i sånna kläder!!!!!

2010-01-21 @ 08:47:03
URL: http://emlans.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0