oanvända kläder i garderoben

Jag har ungefär 5 par byxor i min garderob som är mer eller mindre oanvända. Jag har 3 stycken kjolar och 1 myströja som jag aldrig ens har haft på mig. Jag vill ha på mig mina kläder.

Idag kommer jag förhoppningsvis få det lite lättare med kosten. Det är inte säkert men jag hoppas. Det är inte lätt att försöka vara hälsosam med dåligt självdisciplin när man bor tillsammans med 5 andra som varken bryr sig eller behöver bry sig om sin kost. Men idag börjar min mamma att äta samma mat som mig och jag hoppas att vi kan klara det bättre tillsammans.

Denna våren vill jag ha mina nya (gamla) kläder på mig.

Kommentarer
Postat av: L + 100 kg

Då hoppas jag att du kommer i dom snart!:)

2010-01-25 @ 18:34:38
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: kristin

hoppas du klarar det, har själv lite svårt att hålla kosten när man har en familj som äter lite si och så ..

2010-01-25 @ 18:39:03
URL: http://khedqvist.blogg.se/
Postat av: sara

jag känner igen mig i det där. Har många plagg i garderoben och t.o.m har kvar prislappen :S

varför köpte jag et överhuvudtaget?

jo för att jag "snart" skulle var smal och då skulle kläderna passa. det är snart 1,5 år sedan det hände och fof kommer jag inte i kläderna :(

det är skitjobbigt att sitta med och se andra äta när man själv försöker gå ned i vikt. Men ge inte upp hoppet! trots hur jobbigt det än är nu och några veckor/månader framöver, tänk så skönt det är när du nått ditt mål!!

ta hand om dig!

2010-01-25 @ 19:06:56
URL: http://smw2.blogg.se/
Postat av: Helén

Heja heja! Jag tycker du är jätteduktig! Själv är jag inne på min första dag. Kör Cambridgekuren, med 3 påsar och en måltid per dag.

Tufft, men skam den som ger sig!

Lycka till, ska följa din blogg och veta att det är fler än jag som kämpar.

Kram till dig från en medsyster.

2010-01-25 @ 19:25:35
URL: http://hembretsen.blogg.se/
Postat av: Lila

Så skönt att ni är två. Det är som här hemma, har grannen som hänger med på viktväktarna, förra veckan började min far.....det är alltid roligare och lättare om man är fler.Kramis Lila

2010-01-25 @ 21:10:02
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com
Postat av: Fia

Jag känner så igen mig. Har också en massa kläder i garderoben som jag vill använda. Jag har massor massor med kläder där. Jag var hos en dietist idag och nu ska jag slänga undan vågen och bara mäta mig. Det känns rätt bra faktiskt. Är jag nyfiken så är det bara att kolla på måttbandet så får man se ett resultat. Jag ser aldrig några roliga resultat när jag väger mig... Jättetråkigt. Annars fick jag bra råd och jag är väldigt nöjd faktiskt. Kanske för att jag inte behöver göra så stora förändringar i mitt liv och för att det känns lättare än det kanske egentligen är.Hoppas det går bra för dig.

2010-01-26 @ 13:28:46
URL: http://lusth.org
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Jag känner så igen mig. Noll karaktär och en make som kan trycka i sig vad som helst utan att gå upp ett gram. Men det börjar gå åt rätt håll iallafall. Jag vill kunna använda mina kläder utan att det buktar ut här och där.

2010-01-26 @ 21:28:39
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0