Oväntade äventyr!

Jag skulle ju uppdatera igår med foton på allt jag åt men dessvärre blev mina planer för dagen ändrade så på förmiddagen fick jag 20 minuter att packa en väska och sen bar det iväg och jag kom hem alldeles nyss. Nu ska jag göra lite ärenden och sen iväg igen och kommer hem sent ikväll och imorgon bitti åker jag igen för en lång dag.

Men inlägget kommer men kanske först på fredag när jag faktiskt har tid att fixa med bilderna. Ha det så gott i sommarvärmen tills dess, det ska jag ha. :)

Kommentarer
Postat av: My

Ser fram emot :D

2010-07-21 @ 15:07:25
URL: http://myafsolhem.blogg.se/
Postat av: Naughtyn

Jag ser också fram emot bilderna. Det är alltid spännande att se hur andra går tillväga :)Jag har för för övrigt varit jättedålig på att uppdatera på sistone sedan jag nådde min uppsatta målvikt men nu har jag nått slutet på mitt år, gått ned ytterligare sju kilo sen sist och postat nya före/efter-bilder på det i bloggen. Kika gärna in! :)peppkramar

2010-07-21 @ 22:35:49
URL: http://naughtyn.blogg.se/
Postat av: Joakim

Gillar dina 'matvanor' ( just 'matvanor' för jag vet ju inte om du äter sånt hela tiden ) Men det ser bra ut. önskar jag själv kunde spendera lite mer tid till just vad jag stoppade in i mig.

2010-09-07 @ 17:56:50
URL: http://tranaforresultat.blogg.se/
Postat av: sabina

jag e en tjej som precis har börjat blogga. jag har lagt in ett kostprogram på min blogg. vill gärna ha tips:)ha en bra dag

/

2011-03-01 @ 15:39:40
URL: http://mammahjarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0