Jag börjar förstå nu.

Nämligen det där jag har läst så många gånger förr, både i bloggar och tidningar - att träning är beroendeframkallande. För varje dag som går känner jag att jag verkligen vill gå till gymmet, när jag är där känner jag mig glad och det är väl framförallt det som gör att jag tycker om det. Jag känner mig liksom inte så glad i övrigt.

Idag hade jag en sån där ful-dag. Ni vet, vad man än gör så känns det bara som att man är den fulaste i världen. Jag sminkade mig lite extra, tog på mig kläder som jag gillar, fixade håret lite extra osv. Men nja, det var ändå en ful-dag men en väldigt aktiv sådan så jag tänkte inte så mycket på fulheten. Min vän tog med mig till Backaplan. Vi knallade omkring där i några timmar innan vi åkte vidare till IKEA och knallade vidare där ytterligare ett tag. När jag kom hem kände jag... meen, jag vill ju träna också! Så trots min ångest och ogillande för att gå till gymmet på kvällarna så packade jag min lilla väska och cyklade dit.

Jag har utmanat mig själv idag på grund av det. Först för att jag gick dit men sen för att jag kände energin flöda i kroppen när jag gick där i rask takt på löpbandet så jag började springa! Ja.. JAG sprang! Verkligen inte länge för jag hade dessutom redan tagit ut mig på den där jobbiga maskinen i en halvtimme innan. Jag orkade bara i 4 minuter men jag har nog bara sprungit överhuvudtaget en enda gång innan och det var när jag tränade som mest hösten 2008. Jag är stolt, riktigt stolt. F*N vad jag är bra och jag börjar känna en kärlek till träningen som jag aldrig har känt förut. ♥♥♥

Så därför bjuder jag på en bild jag tog imorse med förhoppning om att jag skulle känna mig snyggare efter att ha tagit en egobild. Det är väldigt sällsynt att jag finns på bilder nuförtiden...

Kommentarer
Postat av: livetoday - 52 kilo

FY FAN VA DU ÄR UNDERBAR. du förstår inte hur glad jag blir när jag läser detta. KOM IGEN NU!!!!! nu kör vi :D söta du

2010-05-25 @ 21:58:17
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Pelikan

Du är ju snygg till och med när du plutar med underläppen. (Eller så är du en ruggigt duktig fotograf...)Hurra för träningslust!

2010-05-25 @ 21:59:34
Postat av: Elise

Så artig å høre! Har fulgt deg på bloggen i både oppturer og nedturer, og det er godt å lese at du har det såpass bra nå:) Og hvor fantastisk er ikke den følelsen av at man bare MÅ trene?

2010-05-25 @ 22:08:47
URL: http://www.engelise.blogg.no
Postat av: Viktory

du är inte ful någonstans! tycker du är jättesöt!

2010-05-25 @ 22:16:23
URL: http://hetsatarn.blogspot.com
Postat av: H

Du blir ju inte ful ens när du grimaserar, söt är du.

2010-05-26 @ 00:05:14
URL: http://nerkommermanalltid.blogg.se/
Postat av: Sophia

Du är verkligen jättesöt:)

2010-05-26 @ 08:02:57
Postat av: Fia

Jag undrar om inte det där med att man känner att man verkligen vill gå till gymmet och glädjen när man väl är där är ett tecken på att kroppen tycker om att röra på sig egentligen. Hjärnan har liksom inte fattat det verkar det som ibland.Jag hade en fuldag häromdagen också och herrejisses va ful jag kände mig. Tyvärr så gör jag precis helt fel när jag känner mig ful. Det roliga var att jag kände mig inte ful på morgonen men när jag klätt på mig och gått iväg till universitetet så insåg jag att mina kläder var för små och jag kände mig bara tjock och ful. Jag gick hela eftermiddagen och kände mig obekväm... När jag kom hem så bytte jag om till mina bekvämkläder som är jättefula och jag sunkade till mig helt. Så det släppte liksom aldrig.Igår startade jag en ny blogg där jag bara ska skriva om min viktnedgång är tanken. Vi får se hur det går. Jag har inga jätteförhoppningar just nu för livet är rörigt i allmänhet men jag behöver se på rak arm vad jag gör och vad jag borde ha gjort och lite sånt. Det är lättare när man inte blandar med andra saker som jag gjort i den blogg jag har som huvudblogg... Vi får väl se hur det blir.Kör hårt nu. Jag ska göra mitt bästa jag också. Kör på samma linje som du. Äta sunt och röra på mig.

2010-05-26 @ 08:50:16
URL: http://lusth.org
Postat av: POOS

Jag instämmer med många andra, du är ju jättesöt! :)

2010-05-26 @ 09:41:45
URL: http://POOSkampmotkilona.bloggagratis.se
Postat av: Marie

Ful, nä det har du fått om bakfoten!! Vacker det är vad du är!! Bra jobbat, att du gör fast du inte är på topp!! Heja dig!!kram

2010-05-26 @ 11:19:59
URL: http://www.sockergrynet.se/viktresan
Postat av: Jenniefer

Åh vad du är duktig!

2010-05-26 @ 13:37:31
URL: http://viktigtformig.blogspot.com
Postat av: Karin

vill bara tipsa om en jättebra sida om du skulle vilja börja löpträna ;) den har varit jätteeffektiv för mig http://se.running.adidas.com/

där kan du få ett 6 veckors program anpassad efter hur mycket löpträning du gjort tidigare. Är du helt grön så ta den som är för nybörjare..det gjorde jag..där första löppasset går ut på att gå 1 min och löpa 1 min och sedan upprepa 10 ggr, vartefter programmet fortlöper så ökas tiden och intervallen på. Väldigt bra och det går fort som bara den att komma upp i både kondition och ork. Målet är att klara 5 km löpning =)

2010-05-26 @ 18:16:49
URL: http://www.soija.se/
Postat av: Visan

Ibland känner man sig så... inte kul men du är det inte så det är bara att vifta bort,klappa dig på axeln och känna dig stolt att du sprang på bandet istället!! :)

2010-05-28 @ 22:37:53
URL: http://visansgoda.blogg.se/
Postat av: Nertjugofyra

Gud vad duktig du är!:)Kika gärna in i min nystartade vikt/träningsblogg :D

2010-07-14 @ 14:55:55
URL: http://nertjugofyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0